h

SP Halderberge voert actie

9 november 2015

SP Halderberge voert actie

Bij het huisartsenteam in de Novicaatlaan in Oudenbosch deelden mensen van de afdeling Halderberge anti stress injectiespuiten en voorlichtingsmateriaal uit om het standpunt van de SP duidelijk te maken, dat we zo snel mogelijk van het eigen risico in de zorg af moeten.

Meer dan een miljoen mensen hebben problemen met het betalen van de zorgkosten. Tegelijkertijd maken de zorgverzekeraars enorme winsten en hebben ze miljarden op de plank liggen. Dat geld moet gebruikt worden om de kosten voor de patiënt te verlagen.
De zorgverzekeraars hebben in de afgelopen jaren ruim 9 miljard aan reserves opgebouwd.
De honderden wachtende mensen voor de jaarlijkse griepprik konden het leuke geschenkje zeer waarderen en zo werd de lange wachttijd toch nog een prettige bijkomstigheid.

Reactie toevoegen

U bent hier